Enden er nær

Publisert torsdag 02. mai av Håvard Tjora

20190228 135117

Hjelp! Litt over to uker igjen av turen der hele familien er samlet. Vi har sett og opplevd utrolig mye, og ikke minst har vi møtt fantastiske mennesker, og fått mange nye venner.

Atlanterhavskryssingen

Publisert mandag 03. desember av Håvard Tjora

20181125 191750

14. november la vi ut på turen over Atlanteren. Det er denne turen alle forberedelsene og all frykten har dreid seg om. Vi har hørt om late dager og god vind, og vi har hørt om hylende stormer og havarerte båter. Hva ville møte oss? Helt uten dramatikk ble det ikke...

Aldri mer!

Publisert lørdag 01. desember av Viktoria Karlsen Tjora

Img E0129

Vi har ganske ulik oppfattelse av Atlanterhavskryssingen. Jeg sier «Aldri mer!» I hvert fall ikke med barn og uten rågode batterier, sterkere muskler, mer seilerfaring og ekstra autopilot.

Santa Cruz og Kapp Verde

Publisert fredag 02. november av Viktoria Karlsen Tjora

Img 2109

Måtte innom Las Palmas på veien for å hente ny kartplotter. Det var ikke plass til oss i herberget og det fristet lite med elleve nye timer på seil for å nå Santa Cruz på Tenerife etter en lang natt med spying og lite søvn, men for en premie som ventet i andre enden.

La Corūna

Publisert onsdag 12. september av Viktoria Karlsen Tjora

Img 1064

Skuffelsen gikk tungt gjennom skuta da Håvard annonserte at det bare var 15 timer igjen av Biscayakryssingen. Ingen av oss ønsket at det skulle slutte og alle hadde lyst til å kidnappe Mathias.