Vi tok feil begge to!

Både Yr og jeg.

Ikke var det mye regn mellom Florø og Bergen, og jeg er med båten videre. Det hjalp med noen dager i Bergen. Vi unnslapp også det ville været som herjet i resten av Norge. Nye superhyggelige besøk av svalbardvenner og super familietid med storebroren til Håvard og gjengen hans. I tillegg fikk jeg skaffet meg en ny datamaskin da den forrige ble knust. Trodde vi skulle ha all verdens tid til å skrive og lese, men det er nesten umulig å samle hodet og ikke bli kvalm. Når vi kommer til havn er jeg ofte helt utladet de første timene.

Knust skjerm

Streng pekefinger! Ikke legg datamaskiner på gulvet i en båt, da tråkker noen på den.

Img 0242

Bergen var et lurt sted å være dette døgnet!

Det er fint å reise til nye byer med båt. Kommer rett til sentrum. Vi seiler uten navn og med den mest rafsete båten. I starten var jeg skikkelig flau over den. Mange stopper og kikker og noen tar bilder. Nå har jeg slått meg til ro med at vi vinner styggeste båten i byen-prisen. Bergen kunne uansett framskaffe en utgått maling vi har brukt opp på 2/3 av cockpit, så en solskinnsdag i nær framtid blir den mye penere.

Det er likevel en utfordring at det alltid er så mange tilskuere på kaia. Gjorde alt jeg kunne for å gjemme meg bak solbriller og trakk hodet så langt ned i seiljakka som jeg kunne da vi forlot Bergen. Innmari ubehagelig med publikum når vi kommer og drar. Gikk heldigvis fint i dag, selv om jeg ikke helt forsto instruksjonene til Håvard samtidig som jeg fikk motsatte beskjeder av en tilfeldig hjelper på brygga. Ingen skademeldinger å fylle ut denne gangen heller. Er ikke helt sikker på at jeg noen gang blir en fullverdig seiler. Uansett, Haugesund og Stavanger er neste stopp!

Img 0228

Takk for nå, Bergen, Tjorafolket og Janne og Ted!

Legg igjen en kommentar