Nederland og Belgia

Dro til Amsterdam med buss og tog og hjem med taxi.

Dessverre var billettene til Anne Franks hus utsolgt, men pannekaker, fotmasasje på Eiril og Alfa, morsomt Ripley’s Believe or not på Johannes med foresatte ble et deilig avbrekk fra båt og bølger.

Img 0383 1

Ikke rart hun trengte fotmassasje.

Rett I Gryta Med Ungen

Rett i gryta med ungen

Begynte igjen å kjenne på tidspress og la ut fra IJmuiden mot Belgia neste dag. Ikke minst måtte vi utnytte at Alfa var langt mer glad i å seile enn meg og at han var på lånt tid. Bølgene hamret inn i båten fra start og det ble en røff natt til Belgia. Jeg skulle ha tre timer nattevakt og skrek om hjelp etter halvannen time. Vinden var ikke mer enn 12-15 minutter per sekund, men mer en nok til at jeg bandt meg fast. Jeg fikk lov til å sove resten av natten. Eller til å prøve å sove. Rullet godt rundt og ble sliten i fingrene morgenen etter av å ha holdt meg fast i en kant ved sengen. Eiril derimot styrte båten og lo da brottsjøen slo over henne. Hun blir nok redningen når Alfa drar.

Belgia var full av sjokolade og vakre bygninger. Var helt ding i bollen etter overfarten og har åpenbart ikke tatt et eneste bilde derfra.

Redningen

Redningen!

Legg igjen en kommentar