Jeg tipper Bergen!

Ryktet sa at det gikk et veddemål i Longyearbyen om hvor langt vi kom til å komme.

Mitt svar var alltid at jeg tippet Bergen. I dag, 7.august, kan det bli sant. Jeg klarte ikke å hoppe ned på dieselbrygga i Florø og ble hengende fra rekka på utsiden av båten mens den seg utover. Et ekkelt déjà vu til den gangen jeg hang på samme sted under båtpussen i Longyearbyen. Stigen falt ned og jeg ble hengende etter armene. Den gangen mye høyere opp ettersom båten sto på land. I dag tenkte jeg mest på hvor vanskelig det ville bli å tørke klærne hvis jeg falt i vannet og litt på hvor klønete jeg er. Håvard reddet dagen begge gangene. Han satt tilbake stigen da, og han løftet meg opp i båten i dag. Et annet fellestrekk er at bena knapt kan bære meg etter hengingen. Bena skjelver som aspeløv. I dag ble det etterfulgt av mytteristemning, på vei mot Bergen, og dramatiske løfter om å aldri hoppe i land igjen. Jeg passer virkelig ikke til dette livet! Kanskje jeg kan heises i land hvis jeg nekter å hoppe? Det er også en mulighet for at jeg endrer mening i løpet av de 12-14 neste timene. Eller kanskje ikke. 12-14 timer i motstrøm og regn venter før enda mer regn i Bergen. Hilsen Yr.

Legg igjen en kommentar