Endelig ferie!

Fire dager på land, på ei hytte som egentlig er et småbruk med gode venner og alle aktivitetsmuligheter tenkelig.

Helt himmel! Seksten stykker på hytta allerede og alltid plass til fire til. Audestadfamilien er ufattelig inkluderende folk!

Bro bro brille

-Er den broen virkelig så høy som det står på kartet? Det evige spørsmålet. Jeg tror vi skal krasje, hver gang. Gikk bra denne gangen også.

Stokksund 2018 2

Stokksund-hytta nærmer seg. Vi skal sove i vanlige senger i fire dager!

Jan Inge

Men før vi får gå i land må verten sjekke klatreforholdene.

Jan Inge Audestad
Eiril Tjora

Vi har vært på Stokksund flere ganger før. 10 år mellom disse bildene.

Gråt da jeg vinket farvel, men overraskende nok var det også godt å komme «hjem» til båten. Dagen etter foreslo jeg at vi skulle droppe husbyggeplanene i Kabelvåg og holde muligheten for å seile i mange år åpen. Plutselig gikk alt så mye lettere. Fikk mye bedre kontroll på å legge opp seilruta og styre uten konstant skrekk for å gjøre noe feil. Veldig hyggelig å høre podcaster på dekk og sjøsyken var borte det meste av tiden. Eneste frykt var forbi Stadt, der holdt jeg fortsatt en knapp på å ta taxi. Etter Stokksund på Fosen dro vi til vakre Ålesund. For en by! SkyDancer-klemmer og ekstraservice, Svalbardvenner, besøk, tilbud om å låne leilighet, lån av bil, middagsinvitasjon, noen timer i et ekte hjem og vask av både klær og folk. Tusen takk, Gry og Perny! Endelig en lengre pause fra panikkmoduset. Har virkelig ikke klart å slappe helt av om bord til nå.

Brix og Eiril på Måløy

Brix er mannskap på SkyDancer, humørspreder og for øyeblikket frisør. Topp dame! Kom til Måløy sent på kvelden og møtte SkyDancer igjen i Ålesund.

Rolig Stemning Om Bord

Avslappet stemning om bord selv om vi beveger oss mot mitt fryktede Stadt

Planene om slektstreff i Ålesund med rekefest på båten utgikk dessverre. Vi kastet oss rundt på en god værmelding og gikk mot Stadt. Stille vann og supre forhold, så da sparte jeg den taxiregningen.

Legg igjen en kommentar